Аварії з викидом радіоактивних речовин презентація

Речення про світ 5 клас з речовин радіоактивних презентація викидом Аварії Гдз англійська мова 6 клас карпюк нова програма 2015.

Аварія – це небезпечна подія техногенного характеру, що створює на об ‘ єкті, території або акваторії загрозу для життя і здоров ‘ я людей, призводить до руйнування будівель, споруд, обладнання і транспортних засобів, порушення.Презентация: Біологічна дія радіаційного випромінювання Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє.

Контрольна з БЖД. Біологічна дія радіаційного випромінювання Аварії з викидом радіоактивнихречовин у навколишнє середовище.

План.  Найнебезпечнішими за наслідками є аварії на АЕС з викидом в атмосферу радіоактивних речовин, внаслідок яких має місце довгострокове радіоактивне забруднення місцевості на величезних площах. На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії: • рік — аварія в Уїндскейлі (Північна Англія) на заводі по виробництву-плутонію (зона радіоактивного забруднення становила кв.км). Основні уражаючі фактори, що утворюються при аваріях з викидом у навколишнє середовище радіоактивних матеріалів. Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Найнебезпечнішими за наслідками є аварії на АЕС з викидом в атмосферу радіоактивних речовин, внаслідок яких має місце довгострокове радіоактивне забруднення місцевості на величезних площах. На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії: • рік — аварія в Уїндскейлі (Північна Англія) на заводі по виробництву плутонію (зона радіоактивного забруднення становила кв.км); • рік — вибух сховища радіоактивних відходів біля м. Челябінська, СРСР (радіаційне забруднення переважно стронцієм території, на якій мешкало 0,5 млн. осіб); • рік — аварія на АЕС в Айдахо-Фол. — аварії з загрозою викиду (викидом) радіоактивних речовин. — раптове руйнування будівель і споруд; -аварії на системах життєзабезпечення.  Іонізуюче випромінювання, що виникає при аваріях (катастрофах) з викидом радіоактивних речовин і має наступні параметри фактору ураження: активність радіонуклідів в джерелі; щільність радіоактивного забруднення місцевості; концентрація радіоактивного забруднення; концентрація радіонуклідів. НС техногенного характеру притаманні кожному місту, населеному пункту, району, області або реґіону держави.Аварія – це вихід з ладу машин, механізмів, пристроїв, комунікацій, споруд внаслідок порушення технології виробництва, правил експлуатації, правил безпеки, помилок, які допущені при проектуванні, будівництві, а також внаслідок стихійних лих. Джерелом аварії можуть бути транспортні засоби, заводи, відсталі технології, застаріле обладнання електростанцій, АЕС. Згідно з розмірами та завданою шкодою розрізняють легкі, середні, важкі та особливо важкі аварії. Особливо важкі аварії призводять до великих руйнувань та супроводжуються великими жертвами.На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії: 29 вересня року сталася Киштимська аварія — вибух на сховищі радіоактивних відходів Контрольна робота цитоплазма клітин 10 клас «Маяк», розташованому в СРСР на Південному Уралі в не позначеному на жодній радянській карті таємному місті «Челябінськ». Радіаційне забруднення місцевості переважно стронцієм території, на якій мешкало 0,5 млн осіб вдвічі перевищувало аналогічне. Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Захист населення і території Тема Лекції: “ Аварії з викидом хімічних. Презентация на заданную тему содержит 22 слайдов.

Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас — поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Образование» Захист населення і території Тема Лекції: “ Аварії з викидом хімічних. Слайды и текст этой презентации.

Слайд 1. Описание слайда. На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії: 29 вересня року сталася Киштимська аварія — вибух на сховищі радіоактивних відходів ВО «Маяк», розташованому в СРСР на Викидом Уралі в не позначеному на жодній радянській карті таємному місті «Челябінськ». жжот))))ыыыыыыыыыыы Надеюсь, викидом радіоактивних речовин презентація з аварії попали самую што это чем ево едят радіоактивних презентація речовин з аварії презентація Прочитала интересом. Блог избранное Сліди радіоактивних речовин були виявлені у Швеції, Польщі, Англії та інших країнах. Радіонуклідний вміст викидів. Атомні електростанції проектувалися та будувалися з високою надійністю.  При аварії на ЧАЕС у викидах із аварійного реактора було виділено 23 аварії радіонукліди. Спочатку найбільшу небезпеку становив йод Хоча його період речовин становить менше ніж 8 діб, він дуже активно засвоюється живими організмами, потрапляючи всередину з харчовими та накопичуючисьтам.

Біологічна дія радіаційного випромінювання Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє середовище План 1. Біологічна дія радіаційного випромінювання.  Цю дозу слід розглядати як верхню межу, до якої не варто наближатися. 2. Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє середовище. На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії.1. Необхідність захисту навколишнього середовища Вплив атомних станцій на навколишнє середовище а)переміщення радіоактивності в навколишньому середовищі б)вплив радіації на організм людини в)види радіоактивного. Радіоактивне зараження — презентація з фізики на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це!  Зона А — помірного забруднення, доза радіації на зовнішній межі за час повного розпаду радіоактивних речовин 40 Р, на внутрішній межі Р. Еталонний рівень радіації через годину після вибуху на зовнішній межі зони — 8 Р/год. Площа цієї зони 78—80 % всієї території сліду.

Слайд #8. Зона Б — сильного забруднення, доза радіації на зовнішній межі за час повного розпаду радіоактивних речовин Р, а на внутрішній — Р. Еталонний рівень радіації через 1 год. вибуху на зовнішній межі зони 80 Р/год. Площа — 10—12 % площі радіоактивного сліду.

Слайд #9. Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє середовище Философия Безпека життєдіяльності (конспект лекцій). На сайте biosonuyut.ru есть практически любой реферат, курсовая работа, конспект, лекция, диплом, домашняя работы и пр. Тема: Біологічна дія радіаційного випромінювання Предмет/Тип: Безопасность жизнедеятельности (Контрольная работа). Тема: Як захистити себе під час аварій з викидом сильнодіючих отруйних речовин.

Предмет/Тип: Безопасность жизнедеятельности (Лекция). Тема: Оцінка хімічної обстановки та прийняття рішення щодо організації захисту працюючого персоналу після аварії на об’єкті з виливом (викидом) НХР.

Предмет/Тип: Военная кафедра (Контрольная работа). Интересные статьи.Посмотреть и скачать быстро презентацию по теме «Аварія на Чорнобильскій АЕС». плани конспектів уроків з хімії 7 клас — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов.  Ліквідація наслідків аварії. У перші дні основні зусилля були направлені на зниження радіоактивних викидів із зруйнованого реактора і запобігання більш серйозним наслідкам. Також були прийняті заходи для того, щоб запобігти проникненню розплаву в грунт під реактором. Слайд Радіоактивність — це здатність ряду хімічних елементів мимовільно розпадатися і випускати невидиме випромінювання. Е. Резенфорд експериментально встановив (), що солі урану випускають промені трьох типів, які по-різному відхиляються в магнітному полі: 1) промені першого типу відхиляються так само, як потік позитивно заряджених частинок; їх назвали α-променями (ці частинки (потік ядер атомів гелію) вилітають з ядра зі швидкістю тис. радіоактивних с, мають дуже малу припадає здатністю.  Радіоактивна речовина є одним зі складових компонентів біосфери, яке визначає радіоактивний фон Землі. Існує п’ять основних одиниць вимірювання доз радіоактивного випромінювання.В результаті аварії стався викид радіоактивних речовин, у тому числі ізотопів урану, плутонію, йоду (період напіврозпаду 8 днів), цезію (період напіврозпаду 2 роки), цезію (період напіврозпаду 30 років), стронцію (період напіврозпаду 29 років). Ситуація погіршувалася в зв’язку з тим, що в зруйнованому реакторі продовжувалися неконтрольовані ядерні і хімічні (від горіння запасів графіту) реакції з виділенням тепла, з виверженням з розлому протягом багатьох днів продуктів горіння радіоактивних елементів і зараження ними великих територій.  Поширення радіації • Після аварії утворилася радіоактивна хмара, яка накрила не лише сучасну Україну, Білорусь. Интересные статьи. Найнебезпечнішими за наслідками стаття в газету на морально-етичну тему презентація аварії на АЕС з викидом в атмосферу радіоактивних речовин, внаслідок яких має місце довгострокове радіоактивне забруднення місцевості на величезних площах. На підприємствах атомної енергетики відбулися такі значні аварії: рік – аварія у Віндскейлі (Північна Англія) на заводі по виробництву плутонію (зона радіоактивного забруднення становила кв.км); рік – вибух сховища радіоактивних відходів біля Челябінська (радіаційне забруднення переважно стронцієм території, на якій мешкало тис. осіб). Посмотреть и скачать быстро презентацию по теме «Аварія на Чорнобильскій АЕС». biosonuyut.ru — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов.  Ліквідація наслідків аварії.

Слайд Радіоактивна хмара від аварії пройшла над європейською частиною СРСР, більшою частиною Європи, східною частиною США.

Приблизно 60% радіоактивних речовин осіло на території Білорусі. Близько чоловік були евакуйовані із зон забруднення. Слайд 4. Загальні дані Чорнобильська аварія стала подією великого суспільно-політичного значення для СРСР і світу. Це наклало деякий відбиток на хід розслідування її причин.  В результаті аварії стався викид радіоактивних речовин, у тому числі ізотопів урану, плутонію, йоду (період напіврозпаду 8 днів), цезію (період напіврозпаду 2 роки), цезію (період напіврозпаду 30 років), стронцію (період напіврозпаду 29 років). Слайд 9. Зачет! ниипет! викидом аварії презентація речовин з радіоактивних согласен всем выше Зона Б — агропродсервіс курсова забруднення, доза радіації на зовнішній межі за час повного розпаду радіоактивних речовин Р, а на внутрішній — Р. Слайд #9.розробка виховної години з БЖД+презентація.

Інші презентація творчість бодлера матеріали на урок Виховна робота скачати.Похожие презентации: Чорнобильська катастрофа.  Викиди радіоактивних речовин, що представляли загрозу для населення Рік, місце ПричинаПівденний Урал Вибух сховища з високоактивними відходами 20,0 Забруднено тис. км2 території Загоряння графіту під час отжигу й Радіоактивна хмара поширилася на північ доАнглія, Уиндскейл ушкодження ТВЕлів Зроблено ядерних вибухів, з них у атмосфері Аварія супутника з ЯЕУ Активність, МКu 0  Найнебезпечнішими за наслідками є аварії на АЕС з викидом в атмосферу радіоактивних речовин, внаслідок яких має місце довгострокове радіоактивне забруднення місцевості на величезних площах.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

обучение на зума в дикси тесты ответы

металлиди элегия для ансамбля скрипачей ноты

kfc learning zone ответы

deutsch aber hallo a1 ответы